ЗДО №7 "Перлинка"
3 груд. 2019 р.
Затверджено:
Засіданням КГК від 23.10.2019р.
ПЛАН
РОБОТИ КОМІСІЇ З ГРОМАДСЬКОГО КОНТРОЛЮ
ЗА ОРГАНІЗАЦІЄЮ ХАРЧУВАННЯ
В ЗДО №24 «Гвоздичка»
НА 2019/2020 н.р.
№ |
Контроль |
Дата проведення |
Час проведення |
Відповідальний |
Відмітка про виконання |
Жовтень |
|||||
1 |
Контроль за якістю продуктів харчування |
30.10.19 |
13.00 |
КГК |
|
Листопад |
|||||
1 |
Контроль за якістю продуктів харчування |
14.11.19 |
13.00 |
КГК |
|
2 |
Забезпечення вікових груп кухонним посудом |
28.11.19 |
14.00 |
КГК |
|
3 |
Організація харчування на групах (сніданок) |
07.11.19 |
8.00 |
КГК |
|
Грудень |
|||||
1 |
Контроль за якістю продуктів харчування |
05.12.19 |
13.00 |
КГК |
|
2 |
Забезпеченість харчоблоку обладнанням, посудом, кухонним інвентарем, спецодягом. Маркування та використання за призначенням. |
12.12.19 |
13.00 |
КГК |
|
Січень |
|||||
1 |
Контроль за якістю продуктів харчування |
16.01.20 |
13.00 |
КГК |
|
2 |
Організація харчування на групах (обід) |
23.01.20 |
11.30 |
КГК |
|
Лютий |
|||||
1 |
Контроль за якістю продуктів харчування |
11.02.20 |
13.00 |
КГК |
|
Березень |
|||||
1 |
Контроль за якістю продуктів харчування |
10.03.20 |
13.00 |
КГК |
|
2 |
Організація харчування на групах (полуденок) |
17.03.20 |
15.15 |
КГК |
|
Квітень |
|||||
1 |
Контроль за якістю продуктів харчування |
07.04.20 |
13.00 |
КГК |
|
2 |
Забезпечення вікових груп кухонним та столовим обладнанням |
21.04.20 |
14.00 |
КГК |
|
Травень |
|||||
1 |
Забезпеченість харчоблоку обладнанням, посудом, кухонним інвентарем, спецодягом. Маркування та використання за призначенням. |
12.05.20 |
13.00 |
КГК |
|
2 |
Контроль за якістю продуктів харчування |
19.05.20 |
13.00 |
КГК |
|
Ознайомлені:
Бугайцова Л._____________
Д’ячкова А._________________
Кішинська Н.______________
Клименко Д._______________
Сафронова С.______________
Усатюк І.М._______________